önkormányzati jelöltjeink
mobil verzió | nagy honlap
Kovászna megye > Mikóújfalu

Demeter Ferenc

Polgármesterjelölt

demeter.ferenc1@gmail.com, 0744 677 131

Magamról

Azt vallom, hogy a szülőfalum közösségéért dolgozni óriási kihívás. Azért indulok polgármesteri tisztségért, mert fontos számomra településem jövője, és mert az elmúlt években szerzett tapasztalatot, kapcsolatokat a falum javára akarom fordítani. Az elmúlt időszakban nagyon sok emberrel beszéltünk. A tanácsosjelöltekkel megszerveztünk egy közvéleménykutatást a falu problémáiról. A mikóújfalusi emberek problémái: jó úton akarnak járni és tiszta vizet akarnak inni. Fel kell újítanunk az orvosi rendelőt, meg kell oldanunk a kicsi-pataki víztisztító dolgát, és csatornázás kell a patak pártájának bal oldalára. Ami a közösségi életet illeti, továbbra is támogatni fogjuk az iskolát, az egyházakat és az egyesületeket.

A tanácsosjelölt kollégákkal együtt új lendülettel fogunk dolgozni szülőfalunkért, Mikóújfaluért!

Június
17.

Nagy igény van az ingyenes szűrőprogramra Kovászna megyében

Ötödik alkalommal érkeztek magyarországi orvosok és asszisztensek Kovászna megyébe ingyenes egészségügyi szűrést végezni, ezen a héten a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház 20 szakembere Sepsibükszádon és Mikóújfaluban a helyiek és a Málnás községhez tartozó falvak lakóit vizsgálta meg. az elmúlt öt nap alatt 830-an vettek részt a programban, ez 3190 esetszámot jelent, hiszen egy személynek több típusú vizsgálatot is elvégeztek.

Május
18.

Új emberekkel, új lendülettel Háromszékért – bemutatkozott a megye négy legfiatalabb polgármesterjelöltje

Május 18-án, szerdán sajtótájékoztatón mutatkoztak be és számoltak be terveikről Háromszék legfiatalabb polgármesterjelöltjei. Tamás Sándor, az RMDSZ megyei szervezetének elnöke a sajtó képviselőinek részletesen bemutatta a megye négy legfiatalabb RMDSZ-es polgármesterjelöltjét, a 32 éves Demeter Ferencet, a 32 éves Dombora Lehelt, a 40 éves Tánczos Szabolcsot és a 37 éves Kanyó Antal. „Dombora és Demeter a közszférában dolgozó fiatal jelöltek, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek az ifjúsági szervezeti munkában. Tánczos és Kanyó pedig mezőgazdasági szakemberek, vállalkozók. Meggyőződésem, hogy aki a saját portáján rendet tud tartani és jó gazda, az a községet is tisztességgel tudja vezetni. Rendkívül fontosnak tartom, hogy Dombora Lehel és Kanyó Antal hosszabb külföldi munkavállalás után jöttek haza, hogy itthon teremtsenek jövőt családjuknak és tudásukat a közösség érdekébe kamatoztassák” – sorolta Tamás Sándor.   

Január
27.

Fennállásának 25 éves évfordulóját ünnepelte az RMDSZ Sepsiszéki Szervezete

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség megalakulásának 25. évfordulóját, az elmúlt időszakot idézték fel a sepsiszéki szervezet tagjai a zaláni kultúrotthonban január 26-án, hétfőn.

Még több hír ▼