18.

17:00
Kolozsvári Állami Magyar Színház

Alakulásának 30. évfordulóját ünnepli az RMDSZ

Január 18-án, szombaton 17 órától a Romániai Magyar Demokrata Szövetség alapítását idézzük meg a Kolozsvári Állami Magyar Színházban. Az ünnepi eseményen köszönetet mondunk Szövetségünk alapítóinak.

A sajtó képviselőit szeretettel várjuk eseményünkre. Részvételi szándékukat, kérjük, január 16., csütörtök délig jelezzék a pressoffice@rmdsz.ro e-mail címen a sajtóorgánum és a részt vevő személyek megjelölésével.


18.

12:00
Kolozsvár, Kajántó völgye/ Valea Chintăului 1.

Szombaton ülésezik az SZKT

Január 18-án, szombaton 12 órától a kolozsvári CREIC központban (Kreatív Iparágak Regionális Kiválósági Központja – Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative, Kajántó völgye/ Valea Chintăului 1., Google Maps: http://goo.gl/maps/YeyRo4mTJwP2) ülésezik a Szövetségi Képviselők Tanácsa. Napirenden szerepel Kelemen Hunor szövetségi elnök politikai tájékoztatója, az SZKT elnökének és Állandó Bizottságának megválasztása, az SZKT-frakciók megalakulása, valamint az önkormányzati választások jelöltállítási szabályzatának elfogadása. Az ülés az Ezüstfenyő-díjak átadásával kezdődik.  

A sajtó képviselőit szeretettel várjuk. Részvételi szándékukat, kérjük, január 16., csütörtök délig jelezzék a pressoffice@rmdsz.ro e-mail címen a sajtóorgánum és a részt vevő személyek megjelölésével.