önkormányzati jelöltjeink

Az RMDSZ-nek 14 polgármestere és 19 alpolgármestere van Szilágy megyében − az önkormányzati választások eredményeit értékelte a megyei szervezet

2016.07.01. | Szilágy , Önkormányzatok
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Az RMDSZ-nek 14 polgármestere és 19 alpolgármestere van Szilágy megyében − az önkormányzati választások eredményeit értékelte a megyei szervezet

Az önkormányzati választások eredményeit tekintve nincs szégyellni valónk: 14 polgármester és 19 alpolgármester dolgozik a következő négy évben a szilágysági magyarokért, közülük 6 polgármester, illetve 11 alpolgármester először tölti be ezt a tisztséget. Nem csak a községek vezetését illetően, hanem megye szinten is újításról számolhatunk be, ugyanis Szilágyi Róbert István lett Szilágy Megye Tanácsának egyik alelnöke” – fogalmazott Seres Dénes, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke csütörtökön, június 30-án a Szilágycsehben szervezett megyei kiértékelő ülésen.

Az eseményen jelen volt Kelemen Hunor szövetségi elnök is, aki szerint Szilágy megyében az összeforrott csapatnak és az általuk végzett hatékony munkának is köszönhető, hogy elérték a kitűzött célokat. A Szövetség elnöke felszólalásában köszönetet mondott a helyi RMDSZ-elnököknek, polgármesternek és alpolgármesternek, illetve minden olyan személyeknek, akik munkájukkal hozzájárultak a választások eredményeihez.

„A munka nem állhat meg, mert akkor van hosszú távon biztonságban az erdélyi magyarság, ha a helyi tanácsokban, a megyei intézményekben és a parlamentben is jelen van az RMDSZ. Együtt, közös munkával kell megteremtenünk ez után is a biztonságos és élhető Szilágyságot gyerekeinkért és a következő nemzedékekért” – tette hozzá Seres Dénes.

Zárásként oklevéllel köszönték meg a leköszönő vezetőknek azt az eredményesen és kitartóan végzett munkát, amit a közösségükért tettek. 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.