önkormányzati jelöltjeink

Békés, biztonságos és gyarapodó Szilágyságot!

2016.05.25. | Szilágy , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Békés, biztonságos és gyarapodó Szilágyságot!

Fotó: Banga Előd-Ernő

„Aki június 5-én az RMDSZ jelöltjeire szavaz, egy békés, biztonságos és gyarapodó Szilágyságért szavaz, mert Szilágyságban is a magyarok érdekeinek képviseletéért dolgozik az RMDSZ. Az érdekképviselet nem csak jogaink védelmét és bővítését jelenti, hanem a közösség gyarapodását is magába foglalja” – hangsúlyozta május 24-én, Ipp községben egy találkozón Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei szervezetének elnöke.

A találkozón jelen volt Szilágyi Róbert István, aki kitért arra, miért fontos, hogy minden olyan intézményben a továbbiakban is jelen tudjanak lenni, ahol a közösség hétköznapjait érintő legfontosabb döntések megszületnek – a helyi és megyei önkormányzatokban, illetve az alárendeltségükbe tartozó hivatalokban egyaránt. Az RMDSZ Szilágy megyei tanácsosi listájának vezetője kiemelte: „az RMDSZ feladata megvédeni a közösségünket. A szilágysági magyarok többsége hűen támogatja a Szövetséget, mert tudják, csak mi tudunk eredményeket elérni a kisebbségi jogok védelme terén. Kitartó és tisztességes munkánkat folytatni szeretnénk, a településeink fejlesztése és modernizálása mellett, legfontosabb céljaink közé tartozik az anyanyelvi oktatás további támogatása, gyerekeink és ifjúságunk nevelése, az egyházak és civil szervezetek támogatása is, valamint a magyar családok megsegítése az otthonteremtési támogatások által és a jövedelemadó csökkentésével”.

Márkus László, Ipp község polgármestere egy újabb mandátumban szeretne dolgozni otthonáért: „ha visszatekintünk az elmúlt évek munkájára, láthatjuk, hogy komoly eredményeket értünk el. Nem csak Ipp községben, de egész Szilágyság-szerte a tanácsosaink és polgármestereink munkája nyomán fejlődött az infrastruktúra, településeink jobb állapotban vannak, mint négy évvel ezelőtt. A megkezdett munkát együtt, az itt lakókkal közösen kell folytatnunk, mert csak a helybéliek támogatásával tudunk dolgozni, és szavazatuknak köszönhetően van lehetőségünk Szilágyságot tovább fejleszteni”.

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.