önkormányzati jelöltjeink

Horváth Anna: a kolozsvári magyar emberek elvárják, hogy folytassuk a munkát

2016.05.26. | Kolozsvár , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Horváth Anna: a kolozsvári magyar emberek elvárják, hogy folytassuk a munkát

Bőven maradt még tennivalónk a helyi önkormányzatban, és a kolozsváriak azt várják el tőlünk, hogy folytassuk a megkezdett munkát” – mondta el Horváth Anna, Kolozsvár polgármesterjelöltje az Írisz negyedben tartott lakossági fórum után. A beszélgetésen a résztvevőkkel a tömegközlekedés hatékonyabbá tételének tervéről, a polgármesteri hivatalon belüli bürokrácia csökkentéséről is szó esett.

Horváth Anna elmondta az RMDSZ elkövetkező négy évre megfogalmazott prioritásai között szerepel a közlekedési rendszer átalakítása, parkolóházak, valamint külön buszsávok létrehozása is – amellyel a gyorsabb és hatékonyabb tömegközlekedést szeretnék elősegíteni.

A polgármesteri hivatalban több elektronikus ügyintézésre, a bürokrácia csökkentésére és fiatalításra van szükség. Olyan közalkalmazottakat szeretnénk, akik segítőkészek és tisztelettudók a város polgáraival, hiszen mindennapjaink megkönnyítése a feladatuk” – mondta el Horváth Anna.

A lakossági fórumon Csoma Botond és Kinizsi Zoltán városi tanácsosjelöltek azt hangsúlyozták: „az elkövetkező években olyan hatékonysággal lehet képviselni a kolozsvári magyar közösség érdekeit a helyi önkormányzatban, amekkora erőt a választás napján fel tudunk mutatni. Ha június 5-én mindenki, aki ezelőtt négy évvel szavazott, magával visz még egy személyt, olyan erővel lehetünk jelen a városi tanácsban, amely a kolozsvári magyar közösséget megilleti” – fejtették ki.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.