önkormányzati jelöltjeink

Kézdivásárhely: Párbeszéd a vállalkozók és polgármester között

2012.06.22. | gazdaság , Kézdivásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


A kézdivásárhelyi Kis- és Középvállalkozók Szövetsége (ASIMCOV) június 21-én, csütörtökön, 18 órától klubtalálkozót szervezett, amelynek meghívottja Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere volt.

A találkozó célja a Szövetség és a Polgármesteri Hivatal  jó kapcsolatának kialakítása volt, egy eredményes együttműködés érdekében.

A párbeszéd célja azonos a vállalkozók és a polgármester részéről: megismerni a vállalkozók gondjait, újraéleszteni az ASIMCOV tevékenységét, és élénkíteni a vállalkozói szellemet. A találkozó után Bokor Tibor polgármester elmondta, hogy érdeklődéssel fogadta a meghívást, hiszen számára nagyon fontos az aktív kapcsolat a vállalkozók és a Polgármesteri Hivatal között. „Csak úgy tudunk együtt dolgozni, ha hatékony az információcsere közöttünk. Többször hangoztattam, és komolyan is gondolom, hogy előnyben kell részesíteni a helyi vállalkozókat a munkálatok elvégzésében, ez csak kölcsönös kommunikációval jöhet létre” – fejtette ki a polgármester. A közös találkozókat rendszeresre tervezik, és az inkubátorház mielőbbi felépítésére törekszenek, tette hozzá.

A fiatal vállalkozókra is kitért az elöljáró. „Nagyon fontosnak tartom, hogy a tapasztaltabb vállalkozók osszák meg elképzeléseiket a fiatalokkal. Szorgalmazni fogjuk, hogy minél több fiatalt bevigyünk a vállalkozásba, utána pedig segítsük fennmaradásukat, tanácsokkal lássuk el és egyengessük útjukat” – fejezte be Bokor Tibor polgármester.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.