önkormányzati jelöltjeink

Soós Zoltán: a 16 éves eredménytelen városvezetést követően aljas manipulációra alapozza kampányát Florea

2016.06.02. | Önkormányzati választások , Marosvásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Soós Zoltán: a 16 éves eredménytelen városvezetést követően aljas manipulációra alapozza kampányát Florea

Az elmúlt hetekben több mint 5000 marosvásárhelyi polgárral, csaknem 300 vállalkozás, közel 50 civil szervezet képviselőivel találkoztam, több kulturális, sport, zöld és más szakmai egyesülettel folytattam párbeszédet. Önkéntesek által közel 20 ezer lakásba juttattuk el az üzenetünket” – összegzett ma Soós Zoltán független polgármesterjelölt az Összefogás Házában tartott sajtótájékoztatón. 

Soós Zoltán kiemelte, a marosvásárhelyi magyar politikai alakulatok közös jelöltjeként, minden olyan marosvásárhelyi szavazatára számít, akik a váltást és a változást szeretnék Marosvásárhelyen.

Sajnálattal tapasztaltam, hogy Dorin Florea nem vállalt nyílt vitát a kampány ideje alatt, ebből is látszik, hogy érdemben nem akart a város fejlődéséről, elképzeléseiről beszélgetni, sem az eddigi megvalósításairól beszámolni. Hiszen nincs is amiről, az elmúlt 16 évben a város megrekedt a fejlődésben, a régió városai, Kolozsvár, Brassó és Nagyszeben megelőzték Marosvásárhelyt” - hívta fel a figyelmet a polgármesterjelölt. Hozzátette: Marosvásárhelynek konkrét cselekedetekre, elkötelezett emberekre van szüksége, akik ténylegesen tenni akarnak a fejlődésért, nem pedig saját kis birodalmukat építését tekintik elsődlegesnek.

A következő napokban egy nagyon mocskos, lejárató kampány elé nézünk, a jelenlegi polgármester által elindított lejárató kampány alaptalan vádakkal és rágalmazásokkal illetett.  Mindezekre egyetlen válaszom van, személyem iránt semmilyen kivizsgálás nem zajlik, büntetőjogi eljárásban nem vagyok érintett, minden híresztelés megalapozatlan és hamis. Egy hivatalban levő polgármesternek nem rágalmazásokra kell kampányt építenie, hanem az elmúlt 16 év megvalósításaira, azonban mint mindannyian látjuk ez utóbbiakról nincs sok konkrétum. Ezzel szemben én dolgozni és tenni szeretnék ezért a városért, szeretném, ha mindenki otthon érezné magát, és Marosvásárhely újból egy élhető város lenne” − szögezte le Soós Zoltán, hangsúlyozta: „Meggyőződésem, hogy marosvásárhelyi lakosok ésszerű döntést fognak hozni vasárnap, nem dőlnek be a manipulációnak, és a korrupció ellen fognak szavazni, egy nyitott és együttműködő Marosvásárhelyért” − zárta beszédét a polgármesterjelölt.             

             

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.