önkormányzati jelöltjeink

Soós Zoltán: ne higgyünk a félretájékoztatásnak!

2016.05.27. | Önkormányzati választások , Marosvásárhely
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Soós Zoltán: ne higgyünk a félretájékoztatásnak!

„Megfélemlítő üzeneteket és hamis vádakat terjesztett rólam az elmúlt hetekben Dorin Florea és csatlósai. Arra kérem a lakosságot, ne higgyenek a lejárató kampánynak, és mondják el mindenkinek, hogy nem igazak az ellenem felsorolt vádak” – mondta Soós Zoltán független polgármesterjelölt. Hangsúlyozta, fenn fogja tartani a nyugdíjasoknak járó támogatásokat, az önkormányzat továbbra is finanszírozza a sporttevékenységeket, és nem fogja kisajátítani senki parkolóhelyét. Hozzátette, az a Florea-féle állítás sem igaz, hogy amennyiben polgármester lesz, megvonja a lakótársulásoktól a tömbházak hőszigetelésére szánt támogatást, vagy teljesen magyar iskolává tenné a Művészeti Líceumot. 

Soós Zoltán felhívja a figyelmet arra, hogy Dorin Florea többszörösen is visszaél polgármesteri pozíciójával: „a kampányidőszakban, ingyenes koncerteket szervez olyan körülmények között, hogy a helyi tanács nem hagyott jóvá költségvetést ezekre. Így szervezte meg a Koncz Zsuzsa és Angela Similea koncertet, és hasonló a helyzet a hétvégi Koszika és Andra fellépésekkel is. Felháborító, hogy az önkormányzat pénzén ingyen osztogatott Tirgumureseanul lapot kampánycélokra és rágalmak terjesztésére használja a polgármester, illetve az is, hogy az adófizetők pénzén mostanáig 20 ezer darab Cuvântul Liber napilapot nyomtattak és osztottak ki ingyenesen.”

„A minden eddiginél durvább kampánynak egyetlen oka van: most valós esély van arra, hogy leváltsuk Dorin Florea polgármestert, ezt ő is tudja, érzi, ezért minden alantas, akár törvénytelen eszközt is bevetnek az esélyek csökkentésére. Ne engedjünk a félretájékoztatásnak, a megfélemlítésnek!” – hívja fel a figyelmet Soós Zoltán független polgármesterjelölt.

 

 

          

 

 

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.