önkormányzati jelöltjeink

Szilágyi Róbert: célunk, hogy fejlődő és élhető Szilágysága legyen a jövő nemzedéknek is

2016.05.23. | Szilágy , Önkormányzati választások
  • Betűméret
    nagyítás
  • Elküldöm e-mailben
  • Kinyomtatom

  • Megosztom:
  • Share


Szilágyi Róbert: célunk, hogy fejlődő és élhető Szilágysága legyen a jövő nemzedéknek is

Fotó: Banga Előd-Ernő

„Pozitívan hat az egész közösségre, hogy Szilágysámson község a fejlődő településeink közé tartozik, és Bántó Zoltán Szilágy megye legfiatalabb polgármesterjelöltje. Példaként szolgál minden generáció számára, hogy jelöltünk fiatalként megtalálta a helyét a közösségben, és arra biztatja társait, hogy ők is így cselekedjenek, és ne külföldön keressék boldogulásukat. Mindig dolgos, becsületes és felkészült embereket választottunk, hogy képviseljék közösségünket, így van ez most is, mert az a célunk, hogy fejlődő és élhető Szilágysága legyen a jövő nemzedéknek is” – szólalt fel Szilágyi Róbert István, az RMDSZ Szilágy megyei tanácsosi listájának vezetője május 22-én, vasárnap a szilágysámsoni falugyűlésen. 

A konzultáción Seres Dénes parlamenti képviselő utalva Szilágyi gondolataira, kifejtette: „Nem csak Szilágyságban, de egész Erdély szintjén a fiatalok elvándorlása komoly problémának számít, és nem túlzás azt mondani, hogy közösségünk jövője és kultúránk megmaradása forog kockán, ha nem állítjuk meg ezt a folyamatot. Úgy megye szinten, mind a helyi önkormányzatok szintjén is a probléma megoldásán dolgozunk. Szilágysámson község az egyik nagyon jó példája annak, hogy miként lehet tenni a fiatalok elvándorlása ellen.

Az RMDSZ az egyetlen megbízható partner az itt élő magyarság számára, mert ők érzik magukénak a közösség ügyeit – mutatott rá a legfontosabb tényre Csóka Tibor, Szilágy Megye Tanácsának alelnöke. Kiemelte: szem előtt kell tartanunk a választáskor, hogy akiknek bizalmat szavazunk június 5-én, azok az emberek fogják településeink ügyeit intézni és annak jövőjét meghatározni. A helyi képviselet az alapja az RMDSZ minden jogérvényesítő törekvésének, ezért mindannyiunk érdeke, hogy több polgármester és több tanácsos gondoskodjon a szilágysági falvaink, községeink és városaink fejlődéséért.

Figyelem! Fenntartjuk a hozzászólások moderálásának jogát.